Βιβλία για παιδιά που τελείωσαν το νηπιαγωγείο

Posted by Fanis 11/04/2022 0 Comment(s) Προτάσεις βιβλίων,

Η πρώτη δημοτικού αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην εκπαιδευτική πορεία ενός παιδιού. Σε αυτή την τάξη ο νέος μαθητής θα διδαχθεί βασικές μαθηματικές πράξεις και έννοιες. Επίσης, θα κληθεί να αναπτύξει και να βελτιώσει τις δεξιότητες της γραφής και της ανάγνωσης. Συνεπώς, είναι σημαντικό για ένα νήπιο να έχει κατακτήσει τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τις Ά δημοτικού.

 

Το CleverBooks.gr σας προτείνει 5 καλοκαιρινά βιβλία που απευθύνονται σε παιδιά που τελείωσαν το νηπιαγωγείο και θέλουν να κάνουν μια σωστή προετοιμασία πριν πάνε στο δημοτικό.

 

Σε αυτά τα βιβλία περιέχονται ασκήσεις γραφής, μαθηματικών και ανάγνωσης που θα βοηθήσουν τα νήπια να αποκτήσουν μια σταδιακή επαφή με τα γράμματα της αλφαβήτου, τους αριθμούς και τι γλώσσα  μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες.

 

ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ: ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

 

Μια πρωτότυπη σειρά βιβλίων με παιγνιώδεις δραστηριότητες για τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.
Χάρη στην ποικιλία δραστηριοτήτων, την έγχρωμη εικονογράφηση και τη χρήση αυτοκόλλητων, τα παιδιά ασκούνται στην Πρώτη γραφή, την Πρώτη ανάγνωση, τα Μαθηματικά και ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους. Έτσι, καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και προετοιμάζονται για το Δημοτικό σχολείο.

 

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

 

 

Ευχάριστες δραστηριότητες και παιχνίδια που στηρίζονται στο σχολικό πρόγραμμα και βοηθούν στην επανάληψή του. Ήδη κυκλοφορούν τα αντίστοιχα βιβλία για τις τάξεις Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού.

 

ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΛΩΣΣΑ ΤΕΥΧΟΣ Α' 

 

 

Εργασίες και δραστηριότητες για το νηπιαγωγείο και την προετοιμασία για την Α' Δημοτικού.

 


ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΕΥΧΟΣ 1

 

 

Εργασίες και δραστηριότητες για το νηπιαγωγείο και την προετοιμασία για την Α' Δημοτικού.

 


ΜΕΓΑΛΩΝΩ- ΜΑΘΑΙΝΩ- ΑΛΛΑΖΩ (5- 6 ΕΤΩΝ)

 

 

 

Μοιραστείτε με το παιδί σας ευχάριστες και δημιουργικές ώρες,
απολαύστε τη χαρά της μάθησης και του παιχνιδιού!


Το βιβλίο αυτό, γραμμένο σύμφωνα με τις αρχές της βιωματικής μάθησης, περιλαμβάνει δραστηριότητες οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών 5-6 ετών και τα βοηθούν να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους χωρίς πίεση και άγχος. Παράλληλα με την κατάκτηση του μαθησιακού στόχου, δίνεται η δυνατότητα για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με κατάλληλες ασκήσεις που επιτρέπουν στα παιδιά να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους και να βρουν την ψυχική ισορροπία.
Κάθε δραστηριότητα συνοδεύεται από συμβουλές για τους γονείς, ώστε να παρέχουν τη σωστή καθοδήγηση αλλά κυρίως τη θετική ενίσχυση που χρειάζεται κάθε παιδί για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να διαμορφώσει υγιή προσωπικότητα.
ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ.