Όροι Χρήσης

Στοιχεία επιχείρησης

Το Cleverbooks.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών (εφεξής: << Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο>>,<<shop>>,<<επιχείρηση>>,<<ιστότοπος>>, <<ιστοσελίδα>>) της ατομικής επιχείρησης της Μαρίας Κούτρα (διακριτός τίτλος: Cleverbooks) που εδρεύει στην Αθήνα, οδός ΟΛΥ..... αριθμ. 11, στην Ελλάδα, με Αρ.  Γ.Ε.ΜΗ. 98..., Α.Φ.Μ. 04615... της Δ.Ο.Υ Αθηνών, τηλ 210......, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας cleverbooks.contact@gmail.com

Αποδοχή των όρων χρήσεως:

Παρακάτω θα βρείτε τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Η χρήση των επισκεπτών του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος (εφεξής: << Χρήστης>> ή << πελάτης>>)  προϋποθέτει  την ρητή αποδοχή των όρων που αναγράφονται στο παρόν έγγραφο, χωρίς καμία εξαίρεση. Θερμή παράκληση να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης του e-shop αναφορικά με  την πολιτική που ακολουθείτε, προτού προβείτε σε οποιαδήποτε χρήση του. Σε περίπτωση αδυναμίας κατανόησης των όρων ή διαφωνίας ως προς το περιεχόμενο τους, παρακαλώ να διακόψετε την πλοήγηση και την χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας:

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πνευματική ιδιοκτησία του ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου μας ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία έχουμε πάρει άδεια χρήσης για δικές μας ανάγκες  . Προστατεύετε κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου. Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό (Λόγου χάρη, χρήση του domain name, του λογότυπου καθώς και των σχετικών εικόνων και κειμένων ) ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του με σκοπό να βλάψει την επιχείρηση. Η χρήση του περιεχομένου του παρόντος ηλεκτρονικού βιβλιοπωλείου από τρίτους  μπορεί να γίνει μόνο με έγγραφη συναίνεση από την επιχείρηση μας.

Ευθύνη Χρήστη:

Ο χρήστης συμφωνεί να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Η πλοήγηση και χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος απευθύνεται σε πρόσωπα που είναι ενήλικα. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανήλικους απαγορεύεται. Με τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος δηλώνετε ότι είστε ενήλικος. Για την εγγραφή του χρήστη και την παραγγελία προϊόντων ζητούνται από το Cleverbooks  ορισμένα στοιχεία, όπως το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κώδικας, η ηλεκτρονική διεύθυνση, το τηλέφωνο. Τα στοιχεία αυτά  πρέπει να είναι πάντοτε αληθή και πλήρη. Η συλλογή και χρησιμοποίηση των προσωπικών στοιχείων έχει σκοπό τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων και  την άμεση επικοινωνία μεταξύ του Χρήστη και της Επιχείρησης. Επιπρόσθετα, αποσκοπεί στην εκτέλεση των παραγγελιών του χρήστη και την προώθηση ενημερώσεων και υπηρεσιών του Βιβλιοπωλείου μας. Τα στοιχεία αυτά θεωρούνται απόρρητα και ασφαλή στον ιστότοπό μας, και κοινωποιούνται μόνο στις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών για την σωστή παράδοση των προϊόντων στον Πελάτη, σε περίπτωση παραγγελίας και σε περίπτωση που η επιχείρηση κληθεί από το νόμο.

Πολιτική επιστροφών

Στο Cleverbooks επιδιώκοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής και αλλαγής των προϊόντων υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Όροι επιστροφών:

Α) Με βάση το Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013). Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, εφόσον ο πελάτης ενημερώσει πρώτα τηλεφωνικά στο 210...... ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση cleverbooks.contact@gmail.com. Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί ταχυδρομικός στην έδρα της επιχείρησης μας (Διεύθυνση: ΟΛ..... 12 , τ.κ: 16122, Αθήνα.). Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν των πελάτη.

Β) Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν εμφανή σημάδια χρήσης , στην αρχική τους συσκευασία, ΄και συνοδευόμενα από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς ( Απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο).Σε περίπτωση που  το προϊόν δεν επιστραφεί με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, η επιστροφή του δεν θα γίνει δεκτή.

Γ) Εφόσον η επιστροφή του προϊόντος γίνει δεκτή. Τα χρήματα του πελάτη θα επιστραφούν:
    

 1. Με πίστωση στον λογαριασμό της πιστωτική/χρεωστικής κάρτας του πελάτη, εφόσον χρησιμοποιήθηκε για την συναλλαγή.
 2. Με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό όπου ο πελάτης θα είναι δικαιούχος, εφόσον η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με αντικαταβολή η κατάθεση-εμβάσματος.

Δ) Σε περίπτωση που σας αποσταλεί ελαττωματικό προϊόν, η λάθος προϊόν από πλευράς της επιχείρησης μας αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ίδιο, ή ίσης αξίας προϊόν, και το κόστος των εξόδων μεταφοράς για την επιστροφή και αποστολή του νέου προϊόντος.

Τροποποίηση των όρων χρήσης και περιεχομένου του e-shop:

To cleverbooks δικαιούται, να διενεργεί τροποποιήσεις  στους όρους χρήσης και το περιεχόμενο του e-shop, καθώς και αλλαγές στην τιμολογιακή του πολιτική, τις προσφορές και τις εκπτώσεις των προϊόντων προς πώληση, χωρίς υποχρέωση για την άμεση ειδοποίηση των χρηστών.
 
Περιορισμός ευθύνης:
 
Το Cleverbooks καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στο e-shop (όπως : Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων , τα στοιχεία των προμηθευτών, τα στοιχεία της επιχείρησης κ.α...) να είναι ακριβείς, αληθείς και πλήρεις, πλήν όμως δεν δεσμεύεται και δεν εγγυάται για τυχόν τεχνικά σφάλματα και τυπογραφικά λάθη που μπορεί να προκύψουν εκ παραδρομής, ή για λόγους ανωτέρας βίας τα οποία όμως δέχεται να διορθώσει εφόσον υποπέσουν στην αντίληψη του.

Το Cleverbooks προσπαθεί να παρέχει συνεχής ενημέρωση για την διαθεσιμότητα ή μη των προϊόντων του, όταν αυτό καθίσταται εφικτό, σε οποιαδήποτε περίπτωση όμως δεν εγγυάται για την διαθεσιμότητα τους. Σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση μεριμνά για την εγκυρότερη ενημέρωση του πελάτη για την μη διαθεσιμότητα του προϊόντος, οπότε και τότε απαλλάσσεται κάθε περαιτέρω ευθύνης.  

Το Cleverbooks σε καμία περίπτωση δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής, αστικής η ποινικής φύσεως , καθώς και υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημία η ηθική βλάβη προς χρήστες του e-shop ή τρίτους για λόγους όπως: (αδυναμίας παροχής υπηρεσιών υποστήριξης ή αδυναμίας λειτουργίας του e-shop, Καθώς και για τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα/υπηρεσίες και πληροφορίες που παρέχονται μέσω του e-shop.

Το Cleverbooks δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες που μπορεί να προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας και επιφυλάσσεται ως προς την καθυστέρηση παράδοσης των προϊόντων για οποιαδήποτε αιτία ή για λανθασμένα  δεδομένα που εισάγει ο χρήστης ή για λόγους ανωτέρας βίας.

Σύνδεση μέσο συνδέσμων (links) με άλλους ιστότοπους:

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Cleverbooks υπάρχουν ειδικοί σύνδεσμοι (links), οι οποίοι οδηγούν το χρήστη σε ιστοσελίδες τρίτων . Το Cleverbooks δεν φέρει καμία ευθύνη για την λειτουργία, την ακρίβεια των πληροφοριών και του περιεχομένου των ιστότοπων αυτών, καθώς και για τυχόν ζημίες που μπορεί να προκληθούν από την πλοήγηση τους σε αυτούς.

Προστασία προσωπικών δεδομένων:

Κατά την επίσκεψη του χρήστη στην σελίδα του Cleverbooks.gr για να παραγγείλει προϊόντα ή να χρησιμοποιήσει άλλες υπηρεσίες του ιστότοπου, είναι απαραίτητο ο χρήστης να εισάγει κάποια στοιχεία όπως (όνομα, επώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής και πληρωμής, ημερομηνία γέννησης, αριθμό κινητού και σταθερού τηλεφώνου κ.λ.π.) τα οποία σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα. Τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα χρησιμοποιούνται μόνο από το Cleverbooks.gr αποκλειστικά με σκοπό να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία την αντίστοιχης υπηρεσίας ή να πραγματοποιηθεί η συναλλακτική διαδικασία και δεν επιτρέπεται να κοινοποιηθούν σε οποιονδήποτε τρίτο , όπως ορίζεται από τις διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη χρησιμοποιούνται και επεξεργάζονται από το Cleverbooks για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η εγγραφή του χρήστη σε υπηρεσίες του ιστοτόπου μας, τα οποία διαγράφονται μετά τη λήξη της συναλλακτικής σχέσης, σύμφωνα πάντα με τους κανόνες και νόμους που διέπονται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Σε περίπτωση  που κληθεί από το νόμο, το cleverbooks υποχρεούται να διαθέσει τα προσωπικά στοιχεία του πελάτη στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές ή άλλες διοικητικές αρχές, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης, οποιαδήποτε στιγμή,έχει το δικαίωμα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του Ν. στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών.

Τρόποι Παραγγελίας:    

Μπορείτε να μας παραγγείλετε βιβλία και δώρα επιλέγοντας τον τρόπο που θέλετε εσείς:

 1. Τηλεφωνικά στο 2100000000 καθημερινά 10:00 με 18:00
 2. Με μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook Cleverbooks.gr
 3. Με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο cleverbooks.contact@gmail.com
 4. Με παραγγελία on-line ακολουθώντας τις οδηγίες στο www.cleverbooks.gr όλο το 24ωρο

Τρόποι Αποστολής :

Το βιβλιοπωλείο μας έχει ως κύριο στόχο του την άμεση εξυπηρέτηση σας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, το βιβλιοπωλείο μας στέλνει το δέμα σας στην μεταφορική εταιρεία (......)

Η αποστολή εντός Ελλάδος, θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ αρκεί η αξία της παραγγελίας να υπερβαίνει τα 39 ευρώ. Οι αποστολές εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά και εκτελούνται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Το κόστος αποστολής στο εξωτερικό, ανάλογα με τις επιλογές σας, εμφανίζεται πριν από την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες προϊόντων από το εξωτερικό, θα πρέπει πάντα να προηγείται ηλεκτρονική αλληλογραφία ή τηλεφωνική επικοινωνία για να ελέγχεται η διαθεσιμότητα των προϊόντων. Ο πελάτης κατόπιν θα ειδοποιείται για την διαθεσιμότητα και θα προχωρά στη χρέωση της πιστωτικής του κάρτας, χρέωση του λογαριασμού PayPal ή στην κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Για αποστολές προς το εξωτερικό ισχύουν οι ίδιες τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή αφορά συναλλαγές άνω των 39 ευρώ σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Οι αποστολές για ποσά κάτω των 39 ευρώ χρεώνονται ως εξής:

 1. Αν η πληρωμή έγινε με χρέωση της πιστωτικής κάρτας, με Paypal, ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό η αποστολή επιβαρύνεται με 2,50 ευρώ εντός Αττικής και 4,40 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
 2. Αν η αποστολή γίνεται με αντικαταβολή, η χρέωση είναι 2,50 ευρώ εντός Αττικής και 4,40 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα με επιπλέον χρέωση +2,10 ευρώ.

Χρόνοι Παράδοσης

Η αποστολή των εμπορευμάτων από το Βιβλιοπωλείο γίνεται κατά κανόνα σε 1 – 4 μέρες από την εταιρεία ταχυμεταφορών (        ) εφόσον τα είδη είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος αυτός μπορεί να παραταθεί έως 2 μέρες αν πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή, με την προϋπόθεση βέβαια ότι τα είδη δεν είναι εξαντλημένα.


Η παράδοση με courier για αποστολή εντός Αττικής γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα της αποστολής. Για την υπόλοιπη Ελλάδα κατά κανόνα την επόμενη ή μεθεπόμενη της αποστολής. Οι αποστολές προς το εξωτερικό και οι χρόνοι παράδοσης από 5-15 ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης μέσω των Ταχυδρομείων εξαρτάται από τους χρόνους των ταχυδρομείων της κάθε χώρας και δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς.

Τρόποι Πληρωμής:

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ 4 ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ!

Το Βιβλιοπωλείο Cleverbooks σας προσφέρει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους εσείς επιθυμείτε καλύτερα:

 1. Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα ( Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover )
 2. Αντικαταβολή
 3. Κατάθεση σε τράπεζα
 4. Πληρωμή με PayPal


1. Στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank χρησιμοποιώντας κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας συνδέεστε απ’ ευθείας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Alpha Bank δίνοντας εσείς ο ίδιος εντολή για χρέωση της κάρτας σας χωρίς να κοινοποιείται τα στοιχεία σας στο Βιβλιοπωλείο μας.

Στη συνέχεια η τράπεζα μας ειδοποιεί για την εντολή πληρωμής, η οποία ολοκληρώνεται μόνο εφόσον εκτελέσαμε την παραγγελία σας.

2. Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πληρωμή στον υπάλληλο της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει την παραγγελία σας κατά τη στιγμή της παραλαβής.

3. Κατάθεση σε τράπεζα

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

Δικαιούχος:

ALPHA BANK : GR 76 0140 1190 1190 0200 2021 838

Δικαιούχος Κούτρα Μαρία


EUROBANK: GR 1002600340000770200999654

Δικαιούχος Κούτρα Μαρία


ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR15 0172 0400 0050 4009 6256 043

Δικαιούχος Κούτρα Μαρία


ΕΘΝΙΚΗ: GR5501101570000015700557604

Δικαιούχος Κούτρα Μαρία


4. Πληρωμή με PayPal

Πληρωμή μέσω της ασφάλειας που παρέχει το Paypal χωρίς να χρειαστεί να κοινοποιήσετε τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας.

Για κατάθεση από το εξωτερικό:

Μετά την κατάθεση πρέπει απαραίτητα να σταλεί e-mail στο cleverbooks.contact@gmail.com ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα

Η τραπεζική προμήθεια και τα έξοδα εμβάσματος βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής ενεργοποιείται η παραγγελία σας. Εάν είστε χρήστης WEB BANKING σε κάποια από τις συνεργαζόμενες με την εταιρεία μας τράπεζες (ALPHA BANK, EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΉ), δεν χρεώνεστε με προμήθεια κατά την μεταφορά του χρηματικού ποσού. Εάν είστε χρήστης WEB BANKING σε άλλες τράπεζες και μεταφέρετε τα χρήματα στην Εθνική, Eurobank, στην Πειραιώς ή στην Alpha Bank θα πρέπει κατά την διενέργεια της συναλλαγής να επιλέξετε την επιβάρυνση όλων των τραπεζικών εξόδων (και όχι μόνο την αμοιβή της δικής σας τράπεζας). Για οποιαδήποτε απορία καλέστε στο 210 0000000 ή στείλτε email στο cleverbooks.contact@gmail.com


Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.


Πολιτική απορρήτου

Στο Cleverbooks σεβόμενοι την ιδιωτικότητα των επισκεπτών μας, δεσμευόμαστε για την διαφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με τους κανόνες προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) της Ε.Ε. Η παρακάτω πολιτική, σας εξηγεί τι θα κάνουμε με τα προσωπικά σας στοιχεία. Η αποδοχή της χρήσης των cookies σύμφωνα με τους όρους αυτής της πολιτικής κατά την πρώτη επίσκεψη στον ιστότοπό μας, μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε cookies κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας.

Συλλογή προσωπικών πληροφοριών :

Στο Cleverbooks συλλέγουμε και αποθηκεύουμε για δική μας χρήση τους παρακάτω τύπους προσωπικών πληροφοριών:

 • Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής θέσης, του τύπου και της έκδοσης του προγράμματος περιήγησης και του λειτουργικού συστήματος.
 • Πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις και τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένης της πηγής παραπομπής, της διάρκειας της επίσκεψης, των προβολών σελίδας και των διαδρομών πλοήγησης του ιστότοπου.
 • Πληροφορίες όπως (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση αποστολής και τιμολόγησης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου , αριθμός τηλεφώνου, όνομα μέλους, κωδικό μέλους, στοιχεία που αφορούν την πληρωμή) που εισάγετε για να δημιουργήσετε συνδρομές στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και σε ενημερωτικά δελτία (Newsletter), για δημιουργία εγγραφής ως μέλος του ιστότοπου μας, για να πραγματοποιήσετε κάποια συναλλαγή η αγορά από το e-shop, για την συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς και κληρώσεις.
 • Πληροφορίες που παράγονται κατά τη χρήση του ιστότοπού μας, συμπεριλαμβανομένου του πότε, πόσο συχνά και υπό ποιες συνθήκες το χρησιμοποιείτε.
 • Πληροφορίες που περιέχονται σε οποιαδήποτε επικοινωνία που μας στέλνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου επικοινωνίας και των μεταδεδομένων.
 • οποιαδήποτε άλλα προσωπικά στοιχεία που μας στείλετε.


Πριν αποκαλύψετε σε μας τα προσωπικά στοιχεία άλλου προσώπου, πρέπει να λάβετε τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου τόσο για την αποκάλυψη όσο και για την επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.

Πότε χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες  και πώς :

Οι προσωπικές πληροφορίες που έχουν υποβληθεί από εσάς στον ιστότοπό μας, θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική ή στις σχετικές σελίδες του ιστότοπου. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τα ακόλουθα:

 • Για τη διαχείριση του e-shop από την επιχείρησή μας, προκειμένου να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε και να τις προσαρμόσουμε όσο το δυνατών καλύτερα στις προτιμήσεις του πελάτη.
 • Για την αποστολή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει από το e-shop μας.
 • Για την παροχή υπηρεσιών που αγοράζονται μέσω του e-shop μας.
 • Για την αποστολή δηλώσεων, τιμολογίων και υπενθυμίσεων πληρωμής σε εσάς και τη συλλογή πληρωμών από εσάς.
 • Για την αποστολή ειδοποιήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ζητήσει για συγκεκριμένο σκοπό.
 • Για την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, αν το έχετε ζητήσει (μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή εάν δεν χρειάζεστε πλέον το ενημερωτικό δελτίο).
 • Για να σας στέλνουμε ανακοινώσεις μάρκετινγκ σχετικά με την επιχείρησή μας ή τις επιχειρήσεις τρίτων που επιλέξατε προσεκτικά, τα οποία πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν, ταχυδρομικώς ή, εφόσον έχετε συμφωνήσει ειδικά με αυτό, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή παρόμοιας τεχνολογίας (μπορείτε να μας ενημερώσετε οποιαδήποτε στιγμή εάν δεν χρειάζεστε πλέον επικοινωνίες μάρκετινγκ).
 • Για την παροχή σε τρίτα μέρη στατιστικές πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες μας (αλλά αυτά τα τρίτα μέρη δεν θα είναι σε θέση να εντοπίσουν οποιονδήποτε μεμονωμένο χρήστη από αυτές τις πληροφορίες).
 • Για την διατήρηση της ασφαλής λειτουργίας του ιστότοπου και την αποτροπή κάποιας απάτης.
 • Για τον έλεγχο της συμμόρφωσης με τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του ιστότοπού μας (συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης ιδιωτικών μηνυμάτων που αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας ιδιωτικών μηνυμάτων του ιστότοπού μας).


Εάν υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες για δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας, θα δημοσιεύσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε με άλλο τρόπο αυτές τις πληροφορίες σύμφωνα με την άδεια που μας παρέχετε. Οι ρυθμίσεις απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν τη δημοσίευση των πληροφοριών σας στον ιστότοπό μας και μπορούν να προσαρμοστούν χρησιμοποιώντας τους ελέγχους απορρήτου στον ιστότοπο. Δεν θα παράσχουμε, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους για το άμεσο μάρκετινγκ του ή τρίτου μέρους.

Σε ποιους γνωστοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες :

Γνωστοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων ενδέχεται να γίνει σε υπαλλήλους της επιχείρησης μας, επαγγελματίες συμβούλους, υπηρεσίες ταχυμεταφορών, και συνεργάτες μας όπως η εταιρεία <<Digital4u>> η οποία έχει αναλάβει την διαχείριση και συντήρηση του ιστοτόπου μας. όπως είναι λογικά απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική.

Εκτός από όσα προβλέπονται σε αυτήν την πολιτική, δεν θα παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.

Διατήρηση προσωπικών πληροφοριών :

Οι προσωπικές πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε για οποιονδήποτε σκοπό ή σκοπούς δεν φυλάσσονται για περισσότερο από αυτό που είναι απαραίτητο για το σκοπό αυτό ή για τους σκοπούς αυτούς.

Παρά τις λοιπές διατάξεις της παρούσας ενότητας, θα διατηρήσουμε τα έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών εγγράφων) που περιέχουν προσωπικά δεδομένα,στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε, εάν πιστεύουμε ότι τα έγγραφα ενδέχεται να είναι σχετικά με οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική νομική διαδικασία και προκειμένου να δημιουργήσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη της απάτης και τη μείωση του πιστωτικού κινδύνου).

Ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών:

 • Θα λάβουμε εύλογες τεχνικές και οργανωτικές προφυλάξεις για να αποτρέψουμε την απώλεια, κακή χρήση ή αλλοίωση των προσωπικών σας πληροφοριών.
 • Θα αποθηκεύσουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε στους ασφαλείς (με κωδικό πρόσβασης και προστατευμένους με firewall) διακομιστές.
 • Όλες οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που εισάγονται μέσω της ιστοσελίδας μας, προστατεύονται με τεχνολογία κρυπτογράφησης.
 • Αναγνωρίζετε ότι η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου είναι εγγενώς ανασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου.
 • Είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα του κωδικού πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. δεν θα σας ζητήσουμε τον κωδικό πρόσβασης σας (εκτός από την περίπτωση που θα συνδεθείτε στον ιστότοπό μας)


Τροπολογίες:

Ενδέχεται να ενημερώνουμε αυτήν την πολιτική κατά διαστήματα δημοσιεύοντας μια νέα έκδοση στον ιστότοπό μας. Θα πρέπει να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιστασιακά για να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτήν την πολιτική. Μπορούμε να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές σε αυτήν την πολιτική μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω του ιδιωτικού συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων στον ιστότοπό μας.

Τα δικαιώματά σας :

 • Μπορείτε να μας δώσετε οδηγίες για να σας παρέχουμε οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που διαθέτουμε για εσάς και τον τρόπου που τις επεξεργαζόμαστε, παρέχοντας σας αντίγραφο χωρίς δική σας επιβάρυνση.
 • Μπορείτε να ζητήσετε να τροποποιήσουμε τα στοιχεία σας προκειμένου να διορθώσουμε λάθη, ανακρίβειες και ελλείψεις που μπορεί να προκύψουν.
 • Μπορείτε να ζητήσετε την διαγραφή όλων των προσωπικών σας δεδομένων που κατέχουμε, όποτε το επιθυμείτε.
 • Μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή να μην επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς μάρκετινγκ.
 • Στην πράξη, συνήθως θα συμφωνείτε ρητά εκ των προτέρων με τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για σκοπούς μάρκετινγκ ή θα σας παρέχουμε την ευκαιρία να εξαιρεθείτε από τη χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών για σκοπούς μάρκετινγκ.


Γενικότερα, μπορείτε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, επικοινωνώντας στο cleverbooks.contact@gmail.com ή στο τηλ. 210999999.

Για οποιοδήποτε παράπονο μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Cookies:

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που περιέχουν πληροφορία, σε μορφή κειμένου το οποίο αποτελείται τις περισσότερες φορές από αριθμούς & γράμματα. Τα cookies αποθηκεύονται στον περιηγητή που χρησιμοποιείτε (Chrome, Explorer, Mozilla Firefox κλπ), βοηθώντας μας να κάνουμε πιο αποτελεσματική & προσωποποιημένη τη λειτουργία του ιστότοπού μας. Τονίζουμε πως με τα Cookies δεν υπάρχει καμία περίπτωση βλάβης στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των επισκεπτών του site μας, ούτε στα αρχεία και τα προγράμματα που έχουν σε αυτούς. Τις πληροφορίες που αποθηκεύουν τα Cookies τις χρησιμοποιούμε μόνο για σκοπούς αναγνώρισης, συλλογής δεδομένων στα Google Analytics και Facebook Pixel, προβολής προσωποποιημένων διαφημίσεων ή και επαναληπτικού Μάρκετινγκ διαφημίσεων στις πλατφόρμες και τους συνεργάτες της Google & Facebook. Σημειώνεται ότι από τα στοιχεία που συλλέγονται από τους παραπάνω κώδικες συλλογής δεδομένων (Google tracking codes, Facebook tracking codes) δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ταυτοποίηση των χρηστών. Οι χρήστες μπορούν κάνουν την επιλογή να μη γίνεται χρήση των Cookies από την Google, εδώ. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον περιηγητή σας, να σας ενημερώνει κάθε φορά πριν γίνει η αποθήκευση ενός cookie και να αποφασίζετε αν τελικά επιθυμείτε να γίνει η λήψη ή να το απορρίψετε. Εάν επιλέξετε να μη λαμβάνετε cookies, δε θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του περιηγητή σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες και τα δεδομένα που λαμβάνει από το Google Analytics και το Facebook Pixel για διαφημίσεις στο Facebook, τους συνεργάτες του Facebook, Doubleclick, στο δίκτυο αναζήτησης & προβολής της Google όπως και συνεργατών της Google. Ο ιστότοπος μας και τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google και του Facebook, χρησιμοποιούν μαζί cookie αρχικού κατασκευαστή (όπως τα cookies του Google Analytics και του Facebook Pixel) και cookies τρίτου μέρους (όπως τα cookies DoubleClick), για την ενημέρωση, τη βελτιστοποίηση και την προβολή διαφημίσεων, σύμφωνα με τις προηγούμενες επισκέψεις κάποιων χρηστών στον ιστότοπό της, για την εκτέλεση αναφορών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι εμφανίσεις των διαφημίσεών του, άλλες χρήσεις υπηρεσιών διαφήμισης και οι αλληλεπιδράσεις με αυτές τις εμφανίσεις διαφημίσεων και υπηρεσίες διαφήμισης σχετίζονται με επισκέψεις στον ιστότοπο. Ο ιστότοπος μας δύναται να χρησιμοποιεί τα δεδομένα από τη διαφήμιση βάσει ενδιαφέροντος της Google και του Facebook ή τα δεδομένα κοινού τρίτου μέρους (όπως η ηλικία, το φύλο και τα ενδιαφέροντα) με το Google Analytics και το Facebook Pixel. Όλοι όσοι χρησιμοποιούν τον ιστότοπο μας δηλώνουν ότι έχουν πλήρη γνώση των ανωτέρω και συμφωνούν με τη πολιτική απορρήτου που εφαρμόζει ο ιστότοπος μας.

Γιατί χρησιμοποιούμε cookies:

Σαν στόχο έχουμε να βελτιστοποιούμε συνεχώς την εμπειρία όλων των επισκεπτών του site μας. Θέλοντας να παρέχουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε κάθε ένα επισκέπτη, χρησιμοποιούμε στοιχεία, ώστε να παρουσιάζουμε στον κάθε ένα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα για τα οποία πραγματικά ενδιαφέρεται, ανάλογα με τις προτιμήσεις που δείχνει κατά τη περιήγησή του στο site μας.  

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας ή την εγγραφή σας ως μέλους στην ιστοσελίδα μας ή  με την εγγραφή σας στη λίστα του ενημερωτικού δελτίου/newsletter μας δηλώνετε ότι αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική καθώς και μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.