Τρόποι Αποστολής και Χρόνοι Παράδοσης

Τρόποι Αποστολής

Το βιβλιοπωλείο μας έχει ως κύριο στόχο του την άμεση εξυπηρέτηση σας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, το βιβλιοπωλείο μας στέλνει το δέμα σας στην μεταφορική εταιρεία ACS.

Η αποστολή εντός Ελλάδος, θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ αρκεί η αξία της παραγγελίας να υπερβαίνει τα 39 ευρώ. Οι αποστολές εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά και εκτελούνται με την μεταφορική εταιρεία ACS.

Το κόστος αποστολής στο εξωτερικό, ανάλογα με τις επιλογές σας, εμφανίζεται πριν από την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες προϊόντων από το εξωτερικό, θα πρέπει πάντα να προηγείται ηλεκτρονική αλληλογραφία ή τηλεφωνική επικοινωνία για να ελέγχεται η διαθεσιμότητα των προϊόντων. Ο πελάτης κατόπιν θα ειδοποιείται για την διαθεσιμότητα και θα προχωρά στη χρέωση της πιστωτικής του κάρτας, χρέωση του λογαριασμού PayPal ή στην κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Για αποστολές προς το εξωτερικό ισχύουν οι ίδιες τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η ΔΩΡΕΑΝ αποστολή αφορά συναλλαγές άνω των 39 ευρώ σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Οι αποστολές για ποσά κάτω των 39 ευρώ χρεώνονται ως εξής:

  1. Αν η πληρωμή έγινε με χρέωση της πιστωτικής κάρτας, με Paypal, ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό η αποστολή επιβαρύνεται με 2,90 ευρώ εντός Αττικής και 3,10 ευρώ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
  2. Αν η αποστολή γίνεται με αντικαταβολή η χρέωση είναι 1,90 ευρώ.

Χρόνοι Παράδοσης

Η αποστολή των εμπορευμάτων από το Βιβλιοπωλείο γίνεται κατά κανόνα σε 1 – 4 μέρες από την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS εφόσον τα είδη είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος αυτός μπορεί να παραταθεί έως 2 μέρες αν πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή, με την προϋπόθεση βέβαια ότι τα είδη δεν είναι εξαντλημένα.

Η παράδοση με ACS courier για αποστολή εντός Αττικής γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα της αποστολής.

Για την υπόλοιπη Ελλάδα κατά κανόνα την επόμενη ή μεθεπόμενη της αποστολής.

Οι αποστολές προς το εξωτερικό και οι χρόνοι παράδοσης από 7-21 ημέρες.

Ο χρόνος παράδοσης μέσω των Ταχυδρομείων εξαρτάται από τους χρόνους των ταχυδρομείων της κάθε χώρας και δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς.