Πολιτική επιστροφών

Στο Cleverbooks επιδιώκοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής και αλλαγής των προϊόντων υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Όροι επιστροφών:

Α) Με βάση το Ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013). Επιστροφές και αλλαγές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, εφόσον ο πελάτης ενημερώσει πρώτα τηλεφωνικά στο 2111163326 ή στέλνοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cleverbooks.gr. Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί ταχυδρομικός στην έδρα της επιχείρησης μας (Διεύθυνση: Φειδίου 11 , τ.κ: 10678, Αθήνα.). Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν των πελάτη.

Β) Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν εμφανή σημάδια χρήσης , στην αρχική τους συσκευασία, ΄και συνοδευόμενα από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς ( Απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο).Σε περίπτωση που  το προϊόν δεν επιστραφεί με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, η επιστροφή του δεν θα γίνει δεκτή.

Γ) Εφόσον η επιστροφή του προϊόντος γίνει δεκτή. Τα χρήματα του πελάτη θα επιστραφούν:
    

  1. Με πίστωση στον λογαριασμό της πιστωτική/χρεωστικής κάρτας του πελάτη, εφόσον χρησιμοποιήθηκε για την συναλλαγή.
  2. Με πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό όπου ο πελάτης θα είναι δικαιούχος, εφόσον η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με αντικαταβολή η κατάθεση-εμβάσματος.


Δ)
Σε περίπτωση που σας αποσταλεί ελαττωματικό προϊόν, η λάθος προϊόν από πλευράς της επιχείρησης μας αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο ίδιο, ή ίσης αξίας προϊόν, και το κόστος των εξόδων μεταφοράς για την επιστροφή και αποστολή του νέου προϊόντος.