Καλοκαιρινά βιβλία για παιδιά που τελείωσαν την Γ΄ Δημοτικού

Posted by Fanis 18/04/2023 0 Comment(s) Προτάσεις βιβλίων,

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η τέλεια περίοδος για τα παιδιά που θέλουν να εξερευνήσουν νέες δραστηριότητες και ενδιαφέροντα διασκεδάζοντας. Για τα παιδιά που μόλις τελείωσαν την Γ' δημοτικού και θα πάνε στην Δ' δημοτικού, τα βιβλία δραστηριοτήτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

 

Το CleverBooks.gr σας προτείνει μερικά καλοκαιρινά βιβλία για παιδιά που τελείωσαν την Γ΄ δημοτικού. Ορισμένα βιβλία περιλαμβάνουν μαθηματικές δραστηριότητες και προβλήματα, ερωτήσεις γενικών γνώσεων, γλωσσικές ασκήσεις μέσα από γρίφους και σταυρόλεξα.

 

 

Γ'- Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΛΥΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

 

 

Ένα πρωτότυπο βιβλίο με έξυπνες δραστηριότητες και προβλήματα, που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν θεμελιώδεις μαθηματικές δεξιότητες και να εξελίξουν τεχνικές συλλογισμού και ανάλυσης. Τα βιβλία της σειράς διεγείρουν το ενδιαφέρον των παιδιών και προσθέτουν ευελιξία στον τρόπο μάθησης. Ενθαρρύνουν τα παιδιά να αναπτύξουν την ευφυΐα τους, να βρίσκουν λύσεις και να είναι επινοητικά.

 

ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ' ΣΤΗ Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 

 

Η σειρά «Σταυρόλεξα για το καλοκαίρι» αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση για τη δημιουργική απασχόληση και την καλλιέργεια των γλωσσικών δεξιοτήτων των παιδιών κατά τη διάρκεια των διακοπών. Περιλαμβάνει ποικίλα γλωσσικά παιχνίδια, όπως σταυρόλεξα, κρυπτόλεξα, ακροστιχίδες και μεσοστιχίδες, αινίγματα κ.ά.

 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ Γ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 

 

Ένας δεινόσαυρος, ο Ρος, αποφασίζει να περάσει ένα ευχάριστο καλοκαίρι. Ξεφεύγει από τις σελίδες του βιβλίου της Ιστορίας, γίνεται φίλος με τον Δημήτρη, που μόλις τέλειωσε την Γ´ Δημοτικού, και ταξιδεύει μαζί του.

 

ΑΡΙΣΤΑ 400 ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

 

 

Σε αυτό το πρωτότυπο βιβλίο που συνδυάζει γνώση και διασκέδαση θα βρεις 400 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που αφορούν  μαθήματα της Γ΄ τάξης του δημοτικού, γενικές γνώσεις και ψυχαγωγία, 40 κείμενα με πληροφορίες για τον κόσμο μας και σούπερ δραστηριότητες όπως κρυπτόλεξα και ακροστιχίδες!

 

ΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΜΟΥ - 8-9 ΕΤΩΝ

 

 

Για την προετοιμασία στη Δ΄ Δημοτικού!

* Όλα τα μαθήματα: Γλώσσα, μαθηματικά, αγγλικά, Ιστορία, μελέτη περιβάλλοντος

* Ποικίλες ασκήσεις που καλύπτουν όλο το σχολικό πρόγραμμα

* Υπενθυμίσεις για τη συγκράτηση των σημαντικών σημείων

* Λύσεις αφαιρούμενες από το κέντρο του τετραδίου

* Σελίδες με πρωτότυπα θεματικά παιχνίδια, ανακαλύψεις και ενδιαφέρουσες πληροφορίες

 

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 

 

 

Το βιβλίο αυτό εγγυάται πως όποιος το διαβάσει, θα αγαπήσει τα μαθηματικά!

Θα "σπάσεις" κώδικες, θα ζωγραφίσεις φευγάτα μοτίβα, θα ξετρυπώσεις χαμένα αντικείμενα και... θα βρέξεις τα πόδια σου!
Στο Εργαστήρι Μαθηματικών, βα βρεις σελίδες τις οποίες μπορείς να κόψεις και να διπλώσεις για να φτιάξεις τα δικά σου παιχνίδια. Και πριν το καταλάβεις, θα έχεις γίνει μια μαθηματική ιδιοφυία, χωρίς να έχει χρειαστεί να κάνεις ούτε δύο συν δύο.